Welkom bij Integrated Care Limburg (ICL).

Duurzame inzetbaarheid, arbeidsrevalidatie en arbeidsre-integratie

Een totaalaanbod binnen de 104 weken van de Wet verbetering Poortwachter en daarbuiten.

Contenza Klanttevredenheidsonderzoeken Resultaten

Persoonlijke begeleiding

Als werknemer of cliënt kom je bij ICL Arbeid terecht door een verwijzing van een bedrijfs- of verzekeringsarts, door een andere verwijzer of door zelf contact met ons op te nemen.

Kwalitatieve hulp zonder wachttijd​​​​​​​

ICL Arbeid is een multidisciplinair centrum, gespecialiseerd in arbeid en gezondheid.
Preventie, revalidatie en
​​​​​​​re-integratie met de focus op de mens en de terugkeer naar eigen of ander ​​​​​​​werk.

Van preventie tot aan einde wachttijd

Uiteenlopende hulpvragen beantwoorden binnen de Wet Verbetering Poortwachter en daarbuiten. ​​​​​​​Met als focus preventie, herstel en een duurzame terugkeer naar werk. 

Investeren in
​​​​​​​gezondheid loont

ICL Arbeid is gespecialiseerd in het verbeteren en optimaliseren van de inzetbaarheid van de individuele medewerker en de organisatie. Dat doen wij door ziekteverzuim te voorkomen, te verlagen of mensen te laten re-integreren op de juiste plek bij de eigen of bij een andere organisatie.

​​​​​​​Wij zijn actief in preventie, arbeidsrevalidatie en arbeidsreïntegratie. Integraal en op maat leveren wij onze diensten in geheel Limburg aan. Wij geloven niet in wachtlijsten. Vandaag aangemeld is uiterlijk volgende week een intake.

Ontdek meer

Diensten gericht op duurzaamheid van de mens en organisatie

Korte lijnen, heldere communicatie, diversiteit aan professionals, geen wachttijden en één locatie waar alle hulpvragen beantwoord kunnen worden, dat is wat ons onderscheid. Samen met de werknemer werken we aan de vitaliteit van individu en de organisatie, zij het preventief of bij het hervatten in eigen of ander werk. 

ICL Arbeid doet er alles aan om werknemers en bedrijven te helpen klachten te voorkomen en duurzame inzetbaarheid te waarborgen.

Als MTB werken wij intensief samen met ICL Arbeid

Deze samenwerking is gebaseerd op de multidisciplinaire expertise die ICL Arbeid in huis heeft, de deskundige advisering en ondersteuning welke meer dan uitstekend aansluit bij ons als bedrijf.

Wij zijn als MTB binnen onze organisatie samen met alle medewerkers ook actief op het vlak van vitaliteit, gezondheid, bewegen en duurzame inzetbaarheid. Op elk van deze onderwerpen is ICL Arbeid onze partner. Deze samenwerking is er een op basis van wederzijds vertrouwen én erg plezierig.

Monique Billekens

​​​​​​​Voormalig Manager Personeel en Organisatie, MTB Maastricht

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Contacteer ons