Veilig e-mailen met Zivver

Veilig e-mailen met Zivver

Gegevens van cliënten en relaties zijn veilig bij ICL Arbeid

Als professionele organisatie is het voor ons van groot belang dat wij vertrouwelijk omgaan met gevoelige informatie van onze cliënten en relaties. Daarom communiceren we persoonsgegevens, rapportages, dossiers en andere gevoelige informatie op een beveiligde wijze. Om dit te kunnen doen maakt ICL Arbeid gebruik van Zivver.

Zivver - beveiligd mailen

Vanaf 2019 maakt ICL Arbeid gebruik van Zivver om veilig met jou te e-mailen en bestanden uit te wisselen. Door gebruik te maken van Zivver worden e-mails versleuteld verzonden, waardoor de veiligheid van de informatie gewaarborgd kan worden. Hierdoor kan je met zekerheid stellen dat de informatie alleen door jou als ontvanger gelezen kan worden.

Veelgestelde vragen

Van Zivver gebruik maken als cliënt

Ook als cliënt van ICL Arbeid kun je gebruik maken van Zivver. Je kunt een gratis account aanmaken om jouw gegevens veilig aan ons te kunnen mailen. Onderstaand leggen we je uit hoe je dit doet.

Veelgestelde vragen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.