Over ons

Onze missie

ICL Arbeid is gespecialiseerd in het verbeteren en optimaliseren van de inzetbaarheid van de individuele medewerker en de organisatie. Dat doen wij door ziekteverzuim te voorkomen, te verlagen of mensen te laten re-integreren op de juiste plek bij de eigen of bij een andere organisatie.
Wij zijn actief in preventie, arbeidsrevalidatie en arbeidsreïntegratie. Door ons unieke aanbod aan diensten kunnen wij alle vragen van opdrachtgevers binnen de 104 weken van de Wet Verbetering Poortwachter en daarbuiten beantwoorden. Integraal en op maat leveren wij onze diensten in geheel Limburg aan. Wij geloven niet in wachtlijsten. Vandaag aangemeld is uiterlijk volgende week een intake.

Onze visie

Bij ICL Arbeid geloven wij dat investeren in gezondheid loont. Samen het beste uit de individuele werknemer en de organisatie halen. Dat doen wij door mensen te helpen hun vitaliteit en inzetbaarheid te verbeteren, hun bestaande klachten te behandelen en ons samen te richten op duurzame werkhervatting.
Wij richten ons op de positieve gezondheid en zetten werknemers in hun kracht. Het welbevinden van de mens en organisatie staat daarbij altijd centraal. Een mens is als een puzzel. Soms is de puzzel niet meer kloppend. Hoe de inzet van diensten eruit ziet, is geheel afhankelijk van de bestaande situatie, de wensen en mogelijkheden van werknemer en werkgever. Samen zorgen wij dat de balans hersteld wordt en de puzzel weer een geheel vormt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.