Vacature fysiotherapeut voor preventie, arbeidsrevalidatie en reguliere fysiotherapie


ICL Arbeid is gespecialiseerd in het verbeteren en optimaliseren van de inzetbaarheid van de individuele medewerker en de organisatie. Dat doen wij door ziekteverzuim te voorkomen, mensen te ondersteunen tijdens arbeidsrevalidatie of mensen te laten re-integreren op de juiste plek bij de eigen of bij een andere organisatie. Iedereen kan namelijk vroeg of laat te maken krijgen met de wens of noodzaak om aan zichzelf te werken. ICL Arbeid onderscheid zich door mensen te helpen hun evenwicht terug te vinden, hun belastbaarheid én hun vitaliteit te verbeteren. De diensten van ICL Arbeid kunnen gezien worden als een puzzel, samen met een multidisciplinair team zorgen voor een passend geheel.

Daarnaast werkt ICL Arbeid samen met ICL Fysio, een praktijk met diverse locaties in Maastricht en Parkstad. Ons team bestaat uit gemotiveerde therapeuten die er alles aan doen om patiënten zo goed mogelijk te helpen. ICL Fysio biedt kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg afgestemd op de wijk en haar bewoners. We hebben een breed aanbod aan specialisaties. Het huidige team bestaat uit reguliere fysiotherapeuten, bekkenfysiotherapeuten, ergotherapeuten, manueel therapeuten, een geriatrisch fysiotherapeut en een kinderfysiotherapeut. Onze collega’s zijn op verschillende locaties inzetbaar en actief. Op al onze locaties zijn uitgebreide trainingsfaciliteiten aanwezig waarvan onze patiënten gebruik kunnen maken. 

Vanwege toename van de vraag zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons kan ondersteunen op het gebied van de arbeidsrevalidatie en preventietrainingen bij ICL Arbeid en bij ICL fysio binnen de reguliere fysiotherapie.

Profiel

-  Een afgeronde HBO-opleiding fysiotherapie;

-   Een BIG registratie;

-   Goede communicatieve en sociale vaardigheden;

-   Meertalig is gewenst, maar geen must;

-   Een positieve en flexibele instelling;

-   Flexibiliteit 

Wat bieden wij jou?

Een leuk, enthousiast en gepassioneerd multidisciplinair team, met korte lijnen intern en met en naar opdrachtgevers/verwijzers. Je werkdag ziet er iedere dag weer anders uit. Omdat je zowel in de eerstelijns fysiotherapie als in de preventieve trainingen en arbeidsrevalidatie actief bent wordt je werk nooit routinewerk. Een innovatieve en dynamische werkomgeving zorgt ervoor dat je uitgedaagd wordt. Wij handelen vanuit het gegeven: ‘behandel iemand zoals je zelf behandeld wilt worden’.

- Functie voor 28-36 uur

- Dienstverband per 1 februari beschikbaar

- Diverse werkplekken in Zuid-Limburg

- Tijd voor je patiënt én je collega's

- Unieke leeromgeving

- Marktconform salaris en andere voorwaarden

- Beheer van eigen agenda

- Werken in een multidisciplinair team;

Interesse

Stuur je CV en motivatie naar c.berghmans@iclimburg.nl t.a.v. Caroline Berghmans. Raadpleeg onze website www.iclfysio.nl en www.iclarbeid.nl voor meer informatie over onze organisaties. Heb je vragen over de vacature? Dan kan je ook telefonisch contact opnemen via 0646366353.

Delen wordt gewaardeerd!

Meest Recente Posts

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.