ICL Arbeid opent nieuwe vestiging in Sittard, overname LSHP


Vanaf oktober 2022 is ICL Arbeid een nieuwe vestiging rijker in Sittard. De nieuwe vestiging zal openen op de Kopenhagenstraat 7. Voor de fysieke trainingen wordt er gebruik gemaakt van de faciliteiten van Anytime Fitness, gelegen in het aangrenzende pand.

De afgelopen jaren is er een toename van het aantal adviesvragen uit deze regio, en net omdat ICL Arbeid gevestigd wil zijn in de buurt van haar cliënten en opdrachtgevers, is de derde vestiging in Zuid-Limburg een mooie manier om de verbinding met elkaar op te zoeken.

En laat dat nu net gebeuren door een overname van LSHP, ook wel bekend als Life Style health & prevention, van Sabine Frijns. LSHP is vooral bekend voor de multidisciplinaire aanpak, de werkplekanalyses en de leefstijlcoaching en heeft hier vele successen mee weten te behalen. 

Aangezien ICL Arbeid kennis en ervaring heeft met deze aanpak was het dan ook een logische stap om deze overname tot stand te laten komen. Samen met Sabine zorgt ICL Arbeid voor een warme overdracht van opdrachtgevers en cliënten. 

ICL Arbeid zal naast de multidisciplinaire trajecten ook de andere dienstverlening aanbieden waaronder de monodisciplinaire arbeidsrevalidatie, arbeidsdeskundige onderzoeken of de arbeidsre-integratietrajecten

ICL Arbeid opent nieuwe vestiging in Sittard, overname LSHP
Contacteer ons


Aanbevolen voor jou

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Contacteer ons