Arbeidsre-integratie

ARBEIDSRE-INTEGRATIE

Werken aan jouw toekomst

Voor ondersteuning bij arbeidsre-integratie na (langdurig) verzuim ben je bij ICL Arbeid aan het juiste adres. Onze ervaren arbeidsdeskundigen en re-integratiecoaches bieden begeleiding op maat waarbij samen wordt gewerkt aan re-integratie in eigen of ander werk. Specialist in begeleiding na langdurig verzuim

Mensen in hun kracht zetten is wat we doen. Daarom laten we je vaak verder kijken dan dat je voor mogelijk had gehouden. Middels intensieve maatwerkbegeleiding gaan wij onderzoeken waar de mogelijkheden liggen. Resultaatgericht gaan we op zoek naar passende arbeid binnen de eigen of een andere organisatie. Hierbij komt ons grote netwerk in geheel Limburg goed van pas.

Re-integratie met een multidisciplinair karakter

Bij ICL Arbeid hebben we ruimschootse ervaring met het begeleiden van mensen die een spoor 2 of outplacement traject doorlopen. Soms is de begeleiding van alleen een re-integratiecoach niet voldoende om duurzame werkhervatting te realiseren. Daarom werken wij met een multidisciplinair team dat indien nodig meedenkt over de juiste oplossing van een uitgebreidere hulpvraag. Hierbij is het credo 'zoveel als nodig, zo weinig als mogelijk'. Werken aan volledig herstel en duurzame werkhervatting is daarbij het doel. 

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Contacteer ons