Maak kennis met onze re-integratiecoach, Nancy Wostyn


Bij ICL Arbeid staat een enthousiast, ervaren en ambitieus team voor je klaar. In de rubriek maak kennis met..' introduceren we onze teamleden! Maak vandaag kennis met Nancy Wostyn.

Nancy Wostyn (1971) is werkzaam bij ICL Arbeid als re-integratiecoachvoor regio Limburg. Zij is geboren en getogen in West-Vlaanderen in België. Maar ondertussen al 30 jaar woonachtig in Nederlands Limburg, in de regio Roermond.

Nancy, hoe ben je in dit vak terechtgekomen? 

Nancy: “Voorheen heb ik gewerkt in de dienstverlenende sector en vanuit mijn levenservaring voelde ik de behoefte om mijn kennis en ervaring te delen. Bij mijn vorige werkgevers heb ik dit al toe kunnen passen als mobiliteitsexpert en coach. Ik heb daardoor veel ervaring met het begeleiden van mensen en dat is ook waar mijn passie ligt.”

"Mijn persoonlijke rugzak zorgt ervoor dat ik weet waar mensen mee te maken hebben gekregen en daardoor kan ik ze heel gericht helpen. Ik kan me inleven in mijn cliënten." 

Kun je iets vertellen over jouw aanpak?

Nancy: “Het fijnste vind ik als ik mensen kan helpen opbloeien en hun kan helpen de juiste en passende weg te vinden in hun zoektocht naar ander werk. Zelf weet ik dat het belangrijk is om niet de moed op te geven, maar om te strijden voor het geluk waar iedereen recht op heeft. Mijn persoonlijke rugzak zorgt ervoor dat ik weet waar mensen mee te maken hebben gekregen en daardoor kan ik ze heel gericht helpen. Ik kan me inleven in mijn cliënten. Daarnaast vind ik het fijn dat ik bij ICL Arbeid kan samenwerken met mensen die mee kunnen kijken naar de beste hulp die we de cliënt kunnen bieden zoals fysiotherapeuten en psychologen.”

Wat is jouw drijfveer om dit werk te doen?

Nancy: “In mijn werk als re-integratiebegeleider heb ik met uiteenlopende doelgroepen te maken gekregen. Van mensen met niet aangeboren hersenletsel tot aan psychosociale problematieken als burn-out, van mensen met problematieken in de relationele sfeer tot aan cliënten met fysieke klachten. De aandacht die ik biedt aan cliënten is daarom altijd persoonlijk en maatwerk. Kijken naar wat iemand nodig heeft om dat geluk en de juiste richting te vinden, dat is wat ik doe en waar ik voor ga.”

Welke inspiratiebronnen heb je naast je werk?

“Naast mijn werk bij ICL Arbeid ben ik samenwonend met Ron. Stedentrips binnen Nederland, shoppen, wandelen en fietsen behoren tot onze hobby’s. “

Nancy Wostyn is re-integratiecoach bij ICL Arbeid. Wil je meer weten over dienstverlening rondom re-integratie? Neem dan contact met ons op via 043 303 40 of stuur een e-mail naar info@iclimburg.nl .

Meest Recente Posts

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.