Fysiotherapie

Fysiotherapie

ICL Fysio: expert in houding en beweging

Het lichaam bestaat uit spieren, gewrichten en botten die ons helpen om te bewegen en om actief te zijn. Klachten en pijn kunnen hierbij hinderlijk zijn en roet in het eten gooien. Je bent niet meer in staat om te bewegen zoals je wilt of hebt hierbij pijn.

Onze fysiotherapeuten kunnen bij acute of langdurige klachten uitkomst bieden. Onze fysiotherapeuten zijn allen expert in houding en beweging en kunnen jou bijstaan bij het verhelpen of verminderen, maar ook bij het voorkomen van klachten. 

De fysiotherapeut: dé helpende hand bij je fysieke klachten

Niemand is hetzelfde. Daarom bieden onze fysiotherapeuten persoonlijke en bij je blessure passende behandeltrajecten aan. De eerste afspraak bij ICL Fysio bestaat uit een intakegesprek, screening en onderzoek, waarbij de fysiotherapeut de aard, ernst en mate van beïnvloedbaarheid van je klacht in kaart brengt. Aan de hand van dit onderzoek stelt de fysiotherapeut samen met jou een behandelplan op waarin persoonlijke doelen en wensen worden meegenomen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van je klachten. Wij zullen je gedurende het behandeltraject hierover informeren.

​​​​​​​Fysiotherapie voor iedereen met uiteenlopende hulpvragen. Mensen van jong tot oud kunnen bij ICL Fysio behandeld worden voor uiteenlopende klachten en hulpvragen.

Fysiotherapie voor alle leeftijden en uiteenlopende hulpvragen

Mensen van jong tot oud kunnen bij onze fysiotherapeuten terecht. Alle leeftijdscategorieën en diversiteit aan klachten kunnen bij ICL Fysio hulp behandeld worden.

veelgestelde vragen

Met welke klachten kan je bij ons terecht?

NiKlachten in armen, benen, schouders of rug met uiteenlopende oorzaken zoals sport, werk, hobby’s en/of leeftijd 

RSI/KANS-klachten 

Bij overbelasting van de spieren

Bij een verkeerde lichaamshouding

Bij chronische aandoeningen

Voor beweegzorg onder begeleiding 

Voor revalidatie

Voorafgaand aan een operatie om je conditie te verbeteren

Na een operatie ter herstel

Met de meeste klachten kan je bij onze fysiotherapeuten terecht. Met specifieke klachten verwijzen wij je door naar een van onze gespecialiseerde collega’s. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bekkenfysiotherapie of manuele therapie.

Geen verwijzing nodig*

Voor reguliere fysiotherapie heb je geen verwijzing van je huisarts of specialist nodig. Wil je aan huis worden behandeld of heb je een chronische aandoening, dan is een verwijzing wel nodig(*). De verwijzing is nodig omdat een aantal chronische aandoeningen vanuit de basisverzekering vergoed worden. De lijst met chronische aandoeningen is door de overheid opgesteld. Twijfel je of je een verwijzing nodig hebt? Wij adviseren je graag.

Contacteer ons

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Contacteer ons