Aanbod

ONZE DIENSTEN

ICL Arbeid legt je graag uit voor welke hulpvragen je bij ons terecht kan.

Dienstverlening

ICL Arbeid is een gezondheidscentrum dat gespecialiseerd is in arbeid en gezondheid, met vestigingen in Maastricht en Parkstad. ICL Arbeid heeft slechts één doel: haar cliënten zo goed mogelijk helpen en begeleiden bij hun terugkeer naar (hun) werk(plek). 

Maatwerk

Om dat te bereiken heeft ICL Arbeid een multidisciplinair team tot haar beschikking met de juiste specialisten voor de cliënt. Wij leveren maatwerk op verschillende vlakken; van preventie tot arbeidsrevalidatie, van Spoor 1 begeleiding tot arbeidsdeskundige onderzoeken en van Spoor 2 begeleiding tot outplacement en jobcoaching. 

Geen wachtlijsten

Wij hebben geen wachtlijsten waardoor cliënten op korte termijn worden geholpen en met hun herstel kunnen beginnen.

Meerdere locaties

Op al onze locaties zijn uitgebreide trainings-faciliteiten aanwezig waar onze cliënten, onder vakkundige begeleiding, gebruik van kunnen maken.

Verwijzing of zelfregistratie

Als je gebruik wilt maken van de diensten van ICL Arbeid dan kan dat. Hiervoor heb je een verwijzing nodig van de bedrijfsarts, de HR-medewerker, de werkgever of verzekeringsarts. Je kan je natuurlijk ook zelf aanmelden via het aanmeldingsformulier. Voor vroege interventietrajecten kan de huisarts ook een verwijzing doen.

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend advies over je situatie?

Maak een afspraak

Voor werknemers en cliënten

Ontdek meer opties

Voor werkgevers en verwijzers

ICL Arbeid is dé specialist in arbeid en gezondheid, niet alleen in het duurzaam oplossen van klachten, maar ook omdat wij dienstverlening bieden waardoor de gezondheid organisatiebreed verbeterd kan worden en het ziekteverzuim kan worden verlaagd. Middels kwalitatief hoogstaande interventies kunnen wij uiteenlopende klachten behandelen middels mono- of multidisciplinaire behandelprogramma's.

Ontdek Meer

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.