Onze Diensten

ONZE DIENSTEN

ICL Arbeid legt u graag uit voor welke hulpvragen u bij ons terecht kan.

DIENSTVERLENING

ICL Arbeid is een gezondheidscentrum  dat gespecialiseerd is in arbeid en gezondheid, met vestigingen in Maastricht en Parkstad.  ICL Arbeid heeft slechts één doel: haar cliënten zo goed mogelijk helpen en begeleiden bij hun terugkeer naar (hun) werk(plek). 

Maatwerk

Om dat te bereiken heeft ICL Arbeid een multidisciplinair team tot haar beschikking met voor de cliënt de juiste specialisten. Wij leveren maatwerk op verschillende vlakken; van preventie tot arbeidsrevalidatie, van Spoor 1 begeleiding tot arbeidsdeskundige onderzoeken en van Spoor 2 begeleiding tot outplacement en jobcoaching. 

Geen wachtlijsten

Wij hebben geen wachtlijsten waardoor cliënten op korte termijn worden geholpen en met hun herstel kunnen beginnen.

Op al onze locaties zijn uitgebreide trainings-faciliteiten aanwezig waar onze cliënten, onder vakkundige begeleiding, gebruik van kunnen maken.

Als u gebruik wilt maken van de diensten van ICL Arbeid dan kan dat. Hiervoor heeft u een verwijzing nodig van de bedrijfsarts, de HR-medewerker, de werkgever of verzekeringsarts. U kunt zich natuurlijk ook zelf aanmelden via het aanmeldingsformulier . Voor vroege interventietrajecten kan de huisarts ook een verwijzing doen.

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies over uw situatie?
Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers.

Maak een afspraak

Voor werknemers en cliënten

Preventie

Wanneer kun je bij ICL Arbeid terecht voor Preventie? 
Als je wil werken aan je duurzame inzetbaarheid, je conditie op peil wil houden of verbeteren, je wil afvallen of wil werken aan specifieke doelen dan ben je bij ICL Arbeid aan het goede adres. Onder deskundige begeleiding werk je je persoonlijke programma af in een van onze vestigingen.

Arbeidsrevalidatie

Wanneer kom je bij ICL Arbeid voor arbeidsrevalidatie? 
Als je dreigt uit te vallen of reeds uitgevallen bent van je werkzaamheden kun je bij ICL Arbeid terecht voor deskundige hulp en begeleiding, ook wel arbeidsrevalidatie genoemd.

Arbeidsre-integratie

Wanneer kom je bij ICL Arbeid voor arbeids-re-integratie? 
Als je langdurig uitgevallen bent en het daardoor niet meer zeker is of je terug kunt keren naar je eigen werk(plek), kan onze arbeidsdeskundige ingezet worden om samen met jou te zoeken naar de beste oplossing.

Voor werkgevers en verwijzers

 Van preventie tot aan arbeidsrevalidatie tot aan arbeidsre-integratie

ICL Arbeid is dé specialist in arbeid en gezondheid, niet alleen in het duurzaam oplossen van klachten, maar mede doordat wij dienstverlening bieden waardoor de gezondheid organisatiebreed verbeterd kan worden en het ziekteverzuim kan worden verlaagd. Middels kwalitatief hoogstaande interventies kunnen wij uiteenlopende klachten behandelen middels mono- of multidisciplinaire behandelprogramma's.

Lees Meer Over onze dienstverlening

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Vraag het ons!

Ons multidisciplinaire team helpt u op  verschillende vlakken. Van preventie tot arbeidsrevalidatie, van spoor 1 begeleiding tot arbeidsdeskundige onderzoeken en van spoor 2 begeleiding tot outplacement en jobcoaching. Bij ICL vind u alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

MAIL ONS