Voor werknemers en cliënten

VOOR WERKNEMERS EN CLIËNTEN

De mogelijkheden die ICL Arbeid biedt

Als cliënt kun je bij ICL Arbeid terecht komen door een verwijzing van een bedrijfs- of verzekeringsarts, door een verwijzing van een HR-medewerker of door jezelf aan te melden.

​​​​​ICL Arbeid is een multidisciplinair centrum voor arbeid en gezondheid met meerdere vestigingen. Wij hebben eigen specialisten in dienst die hulp kunnen bieden vanuit verschillende vakgebieden op het gebied van preventie, arbeidsrevalidatie en arbeidsre-integratie.

Wat je van ons kunt verwachten: 

Geen wachttijden (ook niet voor psychologische hulp)

Vandaag aangemeld = deze of volgende week intake en directe doorstroom vervolgtraject

Voor jou & met jou -> we staan voor je klaar en werken samen naar jouw oplossing 

Team van professionals om je heen 

Er wordt uitgebreid tijd voor jou genomen

Persoonlijke begeleiding

Je bent zelf verantwoordelijk voor je herstelproces, wij begeleiden je hierbij

Tussentijds evalueren om te kijken of er aanpassingen nodig zijn binnen je traject

te allen tijde kan je terecht bij je behandelaar

De begeleiding vindt plaats in een vertrouwelijke omgeving

Uitgebreide kennis en ervaring met preventie, arbeidsrevalidatie en arbeid re-integratie

Gratis kennismaking

Coaching op afstand mogelijk

Coronaproof begeleiding 

De mogelijkheden van ICL Arbeid zijn breed

Van preventie tot aan arbeidsrevalidatie tot aan arbeidsre-integratie. Binnen de eerste 104 weken van de Wet Verbetering Poortwachter en daarbuiten houden wij ons bezig met het voorkomen of verlagen van verzuim en het verbeteren van de vitaliteit en belastbaarheid van de individuele werknemer en de organisatie. 

Onze missie

ICL Arbeid is gespecialiseerd in het verbeteren en optimaliseren van de inzetbaarheid van de individuele medewerker en de organisatie. Dat doen wij door ziekteverzuim te voorkomen, te verlagen of mensen te laten re-integreren op de juiste plek bij de eigen of bij een andere organisatie.

Wij zijn actief in preventie, arbeidsrevalidatie en arbeidsreïntegratie. Door ons unieke aanbod aan diensten kunnen wij alle vragen van opdrachtgevers binnen de 104 weken van de Wet Verbetering Poortwachter en daarbuiten beantwoorden. Integraal en op maat leveren wij onze diensten in geheel Limburg aan. Wij geloven niet in wachtlijsten. Vandaag aangemeld is uiterlijk volgende week een intake.

Onze visie

Bij ICL Arbeid geloven wij dat investeren in gezondheid loont. Samen het beste uit de individuele werknemer en de organisatie halen. Dat doen wij door mensen te helpen hun vitaliteit en inzetbaarheid te verbeteren, hun bestaande klachten te behandelen en ons samen te richten op duurzame werkhervatting.

Wij richten ons op de positieve gezondheid en zetten werknemers in hun kracht. Het welbevinden van de mens en organisatie staat daarbij altijd centraal. Hoe de inzet van diensten eruit ziet, is geheel afhankelijk van de bestaande situatie, de wensen en mogelijkheden van werknemer en werkgever.

Vrijblijvende informatie

Neem contact met ons op bij vragen of wanneer meer informatie gewenst is. Onze secretaresses zijn bereikbaar via info@iclimburg.nl of +31 433 03 0040. Zij schakelen met de collega die de (hulp)vraag kan beantwoorden.

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Contacteer ons