Budgetbegeleiding

Budgetbegeleiding

Hulp bij financiële vraagstukken

Budgetbegeleiding kan worden ingezet wanneer iemand problemen heeft met het onder controle houden van zijn/haar financiële situatie. Door een ontslag, gezondheidsproblemen, faillissement of scheiding kan je het overzicht over de financiën verliezen. Het doel van de budgetbegeleiding is om te leren omgaan met inkomsten en uitgaven en het overzicht over je financiën terug te krijgen.

Bij budgetbegeleiding beheer je zelf je budget, maar onder supervisie van een budgetbegeleider. Samen stel je een budgetplan op, inventariseer je openstaande schulden, en krijg je een persoonlijk advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van de benodigde betalingen.  

Heb jij moeite met het zelfstandig betalen van rekeningen en de verantwoording dragen over je inkomsten, uitgaven en de administratie die hierbij komt kijken?

In overleg met de budgetbegeleider kun je dan kiezen voor budgetbeheer. Budgetbeheer wordt niet door ICL uitgevoerd, maar door Bewindvoeringen 043.

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Vraag het ons!

Ons multidisciplinaire team helpt u op  verschillende vlakken. Van preventie tot arbeidsrevalidatie, van spoor 1 begeleiding tot arbeidsdeskundige onderzoeken en van spoor 2 begeleiding tot outplacement en jobcoaching. Bij ICL vind u alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

MAIL ONS