ICL Fysio en ICL Arbeid zoeken fysiotherapeut


ICL Fysio is een praktijk met diverse locaties in Maastricht en Parkstad. Ons team bestaat uit gemotiveerde therapeuten die er alles aan doen om patiënten zo goed mogelijk te helpen. ICL Fysio biedt kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg afgestemd op de wijk en haar bewoners. We hebben een breed aanbod aan specialisaties. Het huidige team bestaat uit fysiotherapeuten, bekkenfysiotherapeuten, ergotherapeuten, manueel therapeuten, geriatrisch fysiotherapeut i.o. en kinderfysiotherapeut i.o. Onze collega’s zijn op verschillende locaties inzetbaar en actief. Op al onze locaties zijn uitgebreide trainingsfaciliteiten aanwezig waarvan onze patiënten gebruik kunnen maken. 

Daarnaast werkt ICL Fysio nauw samen met ICL Arbeid, multidisciplinaire centra voor arbeid en gezondheid. Het ICL Arbeid team bestaat uit verschillende disciplines: re-integratiecoaches, fysiotherapeuten, psychosociale trainers, arbeidstrainers, arbeidsdeskundigen, voedingsdeskundigen en budgetbegeleiders. Door verschillende disciplines onder één dak te hebben kunnen wij cliënten op meerdere vlakken ondersteunen bij hun terugkeer naar werk. 

Vanwege toename van de vraag zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons kan ondersteunen op het gebied van de fysiotherapie bij ICL Fysio en ook bij ICL Arbeid binnen de arbeidsrevalidatie en preventieve trainingen.

Profiel

o    Een afgeronde HBO-opleiding fysiotherapie;

o    Een BIG registratie;

o    Goede communicatieve en sociale vaardigheden;

o    Werken in een multidisciplinair team;

o    Meertalig is gewenst, maar geen must;

o    Een positieve en flexibele instelling;

Wat bieden wij jou?

Een leuk, enthousiast en gepassioneerd multidisciplinair team, met korte lijnen intern en met en naar opdrachtgevers/verwijzers. Je werkdag ziet er iedere dag weer anders uit. Omdat je zowel in de eerstelijns fysiotherapie als in de preventieve trainingen en arbeidsrevalidatie actief bent wordt je werk nooit routinewerk. Een innovatieve en dynamische werkomgeving zorgt ervoor dat je uitgedaagd wordt. Wij handelen vanuit het gegeven: ‘behandel iemand zoals je zelf behandeld wilt worden’.

Wij hebben in principe een fulltime functie ter beschikking. Het dienstverband kan per 1 februari of eerder starten. Heb je een opzegtermijn bij je huidige werkgever, dan is dit ook geen probleem. Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn marktconform.

Interesse

Stuur je CV en motivatie naar c.berghmans@iclimburg.nl t.a.v. Caroline Berghmans. Raadpleeg onze website www.iclfysio.nl en www.iclarbeid.nl voor meer informatie over onze organisaties. Heb je vragen over de vacature? Dan kan je ook telefonisch contact opnemen via 0646366353.

Aanbevolen voor jou

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Contacteer ons