Maak kennis met onze Commercieel Manager, Caroline Cortenraede-Berghmans


Bij ICL Arbeid staat een enthousiast, ervaren en ambitieus team voor je klaar. In de rubriek maak kennis met..' introduceren we onze teamleden! Maak vandaag kennis met Caroline Cortenraede-Berghmans. 

Caroline Cortenraede-Berghmans (1988) is werkzaam bij ICL Arbeid als commercieel manager. Het onderhouden en leggen van contacten met verwijzers is daarin een van haar belangrijkste taken. Naast de commerciële functie is zij onder andere het aanspreekpunt voor haar collega’s, sparringpartner van opdrachtgevers en gaat haar speciale aandacht uit naar duurzame inzetbaarheid in organisaties. 

Caroline, hoe ben je in dit vak terecht gekomen?

Caroline: “Van jongs af aan ben ik betrokken bij de organisatie. Ik zat nog in mijn pyjama op de trap als klein meisje bij ons thuis toen mijn collega’s bij ons kwamen voor een vergadering. Dat komt omdat onze directeur ook mijn vader is. Tijdens mijn studie ben ik als administratieve ondersteuning de dames van het secretariaat mogen gaan helpen. Dat is nu ruim 11 jaar geleden. Omdat het een familiebedrijf is wordt er vaak gedacht dat ik als dochter van de eigenaar daardoor privileges krijg, maar er wordt van mij juist verwacht alles uit mezelf en de organisatie te halen. Dit heeft mij als vrouw en als commercieel manager helpen groeien. Ik heb alle kansen gekregen en heb de organisatie mede mogen opbouwen tot wat het nu is.” 

Kun je iets vertellen over jouw aanpak? Caroline: “Ik ben een ontzettend mensgerichte collega. Ik denk graag mee met zowel collega’s als (potentiële) opdrachtgevers. Mijn deur staat altijd open en ik ken onze cliënten/patiënten bij naam. Ik vind dat we als organisatie daarmee ook het verschil maken. Bij ons krijgt de mens échte aandacht en proberen we mensen zo goed mogelijk te begeleiden in hun herstel.”

Dan is het werk wat wij doen zo dankbaar, want na een aantal weken bloeien de mensen op, krijgen weer vertrouwen in zichzelf en lopen met een opgeheven hoofd aan het einde van hun traject naar buiten. 

Wat is jouw drijfveer om dit werk te doen?

Caroline: “Niets maakt me gelukkiger dan mensen een stap verder in de juiste richting helpen. Ik zie vaak mensen binnen komen met ‘hun ziel onder de arm’ omdat ze zich onbegrepen voelen of denken dat hun klacht toch niet meer verholpen kan worden. Dan is het werk wat wij doen zo dankbaar, want na een aantal weken bloeien de mensen op, krijgen weer vertrouwen in zichzelf en lopen met een opgeheven hoofd aan het einde van hun traject naar buiten. Dit is natuurlijk niet alleen positief voor de werknemer, maar ook voor de werkgever en/of verwijzer die erachter staat. We kunnen een verschil maken voor mens en organisatie en dat vind ik mooi.”

Welke inspiratiebronnen heb je naast je werk?

Caroline: “Naast mijn werk bij ICL Arbeid ben ik getrouwd met Ralph en hebben wij twee prachtige kinderen, Rocco en Loua. Samen met hun tijd doorbrengen is het belangrijkste wat er is. Of dat nou thuis is of in een speeltuin met de kinderen, dat maakt me niet zoveel uit. Ik kook ontzettend graag en ben gelukkig als ik me omring met familie en vrienden. Daarnaast zet ik me naast mijn werk graag in voor anderen. Zo ben ik in het verleden betrokken geweest bij de organisatie van ‘Swim to Fight Cancer Maastricht’.” 

Caroline Cortenraede-Berghmans is commercieel manager bij ICL Arbeid.  Benieuwd naar de diensten die ICL Arbeid aanbiedt? Op onze website vindt u hiervan een overzicht.   

Overzicht aanbod ICL Arbeid

Meest Recente Posts

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.