Maak kennis met onze Financial en HR Controller, Bouke van Ee


Bij ICL Arbeid staat een enthousiast, ervaren en ambitieus team voor je klaar. In de rubriek maak kennis met..' introduceren we onze teamleden! Elke maandag zullen we één van onze teamleden aan jullie voorstellen. Maak vandaag kennis met Bouke van Ee. 

Bouke van Ee (1951) is als financieel en HR controller werkzaam binnen ICL Arbeid en ICL Fysio Maastricht West (in de tekst worden de beide bedrijven benoemt als ICL). Als controller voert hij de financiële administratie van beide bedrijven en regelt hij de personele zaken voor de medewerkers. Bouke is onderdeel van het managementteam.

Bouke, hoe ben je bij ICL Arbeid terecht gekomen?

Bouke: ”Ik heb voorheen altijd in het bankwezen gewerkt en speciaal in de zakelijke markt. Mijn klanten waren MKB-bedrijven, vastgoed beleggers en vrije beroepsbeoefenaren. Na mijn pensionering wilde ik niet stilzitten en toen ICL een hoofd administratie zocht heb ik daarop gereageerd. Per 1 februari 2017 ging ik aan de slag bij ICL.”

Kun je iets vertellen over jouw aanpak? 

Bouke: “Ik probeer zo transparant mogelijk te zijn in mijn werk. De deur van mijn werkkamer staat altijd open en iedereen kan binnenlopen als ik er ben. Ik wil helpen om van ICL een serieus MKB-bedrijf te maken. Dat betekent o.a. verdere professionalisering van bedrijfsprocessen en zorgen voor actuele beschikbaarheid van de financiële cijfers. Toen ik begin 2017 in dienst kwam had ICL 13 medewerkers, nu zijn dat er al 25 en het einde is nog niet in zicht. Die schaalvergroting betekent natuurlijk ook extra werk en dat probeer ik zo efficiënt mogelijk te doen binnen mijn contracturen.”

'Zolang ik dat kan wil ik blijven werken; dat houdt me scherp.'

Wat is jouw drijfveer om dit werk te doen?

Bouke: “Zolang ik dat kan wil ik blijven werken; dat houdt me scherp, blijf ik in contact met jongere mensen en hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de uitbouw van ICL tot een serieuze speler in de markt.”

Welke inspiratiebronnen heb je naast je werk?

Bouke: “Ik probeer fit te blijven en dat doe ik vooral met (in verenigingsverband) golfen. Ik speel elke week wel 2 of 3 keer. Ook de gezelligheid na een rondje golf hoort er natuurlijk bij. Lekker bijkletsen met je medespelers. Waar mogelijk laat ik de auto staan en pak ik mijn fiets. Mijn vrouw en kinderen zijn een grote inspiratiebron voor mij. Sociale contacten vind ik belangrijk en deze onderhoud ik middels deelname aan het verenigingsleven en gezelligheid met vrienden en kennissen. Verder lees en kook ik graag.“

Bouke van Ee is Financiel controler en HR ondersteuner voor onder andere ICL Arbeid. Benieuwd naar de diensten die ICL Arbeid aanbiedt? Op onze website vindt u hiervan een overzicht. 

Meest Recente Posts

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.