Even voorstellen: het team van ICL Arbeid


Bij ICL Arbeid staat een enthousiast, ervaren en ambitieus team voor je klaar. In de rubriek 'even voorstellen' introduceren we onze teamleden! Elke maandag zullen we één van onze teamleden aan jullie voorstellen. 

Welke functie vervullen ze binnen ICL Arbeid, wat is hun aanpak en welke drijfveren hebben ze om hun vak uit te oefenen. Ons team bestaat uit fysiotherapeuten, psychosociale trainers, arbeidstrainers, arbeidsdeskundigen, ergotherapeuten, re-integratiecoaches, voedingsdeskundigen en budgetbegeleiders. 

ICL Arbeid is een multidisciplinair gezondheidscentrum gespecialiseerd op het gebied van arbeid en gezondheid. Als team van ICL Arbeid hebben wij slechts één doel: werknemers en werkgevers zo goed mogelijk helpen en begeleiden bij vraagstukken op het gebied van arbeid en gezondheid. We bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij cliënten, werknemers en opdrachtgevers op meerdere vlakken kunnen ondersteunen. De drie speerpunten van ICL Arbeid zijn preventie, arbeidsrevalidatie en arbeidsre-integratie. Duurzame inzetbaarheid, de helpende hand bij ziekteverzuim en het voorkomen ervan en cliënten begeleiden naar eigen of ander werk, daar houden wij ons mee bezig. 

Benieuwd naar onze diensten? Bekijk deze op onze website. 

Aanbevolen voor jou

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Vraag het ons!

Ons multidisciplinaire team helpt u op  verschillende vlakken. Van preventie tot arbeidsrevalidatie, van spoor 1 begeleiding tot arbeidsdeskundige onderzoeken en van spoor 2 begeleiding tot outplacement en jobcoaching. Bij ICL vind u alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

MAIL ONS