Even voorstellen: het team van ICL Arbeid


Bij ICL Arbeid staat een enthousiast, ervaren en ambitieus team voor je klaar. In de rubriek 'even voorstellen' introduceren we onze teamleden! Elke maandag zullen we één van onze teamleden aan jullie voorstellen. 

Welke functie vervullen ze binnen ICL Arbeid, wat is hun aanpak en welke drijfveren hebben ze om hun vak uit te oefenen. Ons team bestaat uit fysiotherapeuten, psychosociale trainers, arbeidstrainers, arbeidsdeskundigen, ergotherapeuten, re-integratiecoaches, voedingsdeskundigen en budgetbegeleiders. 

ICL Arbeid is een multidisciplinair gezondheidscentrum gespecialiseerd op het gebied van arbeid en gezondheid. Als team van ICL Arbeid hebben wij slechts één doel: werknemers en werkgevers zo goed mogelijk helpen en begeleiden bij vraagstukken op het gebied van arbeid en gezondheid. We bieden een breed scala aan diensten aan zodat wij cliënten, werknemers en opdrachtgevers op meerdere vlakken kunnen ondersteunen. De drie speerpunten van ICL Arbeid zijn preventie, arbeidsrevalidatie en arbeidsre-integratie. Duurzame inzetbaarheid, de helpende hand bij ziekteverzuim en het voorkomen ervan en cliënten begeleiden naar eigen of ander werk, daar houden wij ons mee bezig. 

Benieuwd naar onze diensten? Bekijk deze op onze website. 

Meest Recente Posts

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.