ICL Fysio - Vacature BekkenfysiotherapeutICL Fysio is op zoek naar versterking. Wij zoeken een bekkenfysiotherapeut (i.o.) die in een multidisciplinair team wilt werken.

De bekkenfysiotherapeuten die bij ICL Fysio werken zijn namen die bekend zijn in de internationale wereld van urologie en bekkenfysiotherapie en die mee hebben gewerkt aan het opstellen van de richtlijnen. Dit zorgt ervoor dat je mee kunt liften op de brede kennis die bij ons in de praktijk aanwezig is en je veel ervaring op kunt doen.

ICL Fysio zijn fysiotherapiepraktijken en werken samen met ICL Arbeid dat actief is op het gebied van arbeid en gezondheid. Wij hebben vestigingen in Maastricht, Heerlen en Eijsden. Op alle locaties ben je inzetbaar. Bekkenfysiotherapie is in onze praktijk een belangrijke specialisatie. Naast mannen en vrouwen met simpele tot complexe klachten weten ook veel zwangere vrouwen onze praktijk te vinden.

Voel jij je aangesproken tot deze vacature of ken je iemand die geschikt is hiervoor? Neem contact met ons op via c.berghmans@iclimburg.nl of 0646366353.

Profiel:
Bekkenfysiotherapeut (i.o.)
BIG- en CKR geregistreerd
Flexibel, representatief, teamplayer en deskundig
In staat om zelfstandig te kunnen werken en je klantenbestand uit te breiden

Meest Recente Posts

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.