Arbeidsrevalidatie

ARBEIDSREVALIDATIE

Soms wordt het allemaal teveel en vallen mensen met overspannenheidsklachten of dreigende burn-out uit, soms val je uit door een fysieke klacht zoals een blessure of botbreuk na een ongelukkige val, maar het kan ook zo zijn dat een combinatie van klachten ervoor zorgt dat je je werk (tijdelijk) niet meer uit kan voeren.  In al die gevallen kun je bij ICL Arbeid terecht voor arbeidsrevalidatie.  

Maatwerkprogramma's

Arbeidsrevalidatie is maatwerk waarbij verschillende professionals ingezet kunnen worden om je te helpen om terug te keren naar het arbeidsproces. Samen onderzoeken we welke begeleiding voor jou het beste is en waar je je goed bij voelt. Samen werken we aan je herstel en terugkeer. 

Hierbij is ons uitgangspunt

wij bieden zoveel hulp als nodig is en zo weinig als mogelijk. Dus geen onnodig lange trajecten maar wel maatwerk.

Aanmelden

Je kunt voor arbeidsrevalidatie aangemeld worden door je werkgever of door de HR-medewerker van het bedrijf waarvoor je werkt, maar in de regel wordt je verwezen door de bedrijfsarts. 

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Vraag het ons!

Ons multidisciplinaire team helpt u op  verschillende vlakken. Van preventie tot arbeidsrevalidatie, van spoor 1 begeleiding tot arbeidsdeskundige onderzoeken en van spoor 2 begeleiding tot outplacement en jobcoaching. Bij ICL vind u alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

MAIL ONS