Maak kennis met onze secretaresse, Marie-José Beckers


Bij ICL Arbeid staat een enthousiast, ervaren en ambitieus team voor je klaar. In de rubriek maak kennis met..' introduceren we onze teamleden! Elke week zullen we één van onze teamleden aan jullie voorstellen. Maak vandaag kennis met Marie-José Beckers.

Marie-José Beckers (1965) is werkzaam bij ICL Arbeid en ICL Fysio als secretaresse, locatie Leidenlaan en Tamboerijnstraat.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?

Marie-José: “Ik ben vanuit de MTB bij ICL Arbeid en ICL Fysio gedetacheerd. Een aantal jaren geleden waren ICL Arbeid en ICL Fysio op zoek naar versterking op administratief vlak. De personeelsconsulent van de MTB dacht meteen aan mij. Ze dacht dat ik goed bij de organisatie zou passen en daarin kreeg ze gelijk. Mijn partner in crime bij ICL Arbeid, Yvonn, werkte vroeger ook vanuit de MTB bij ICL Arbeid. Dat schept een band”.

Kun je iets vertellen over jouw aanpak?

Marie-José: “Ik ben verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon, het beheren van de agenda’s van mijn collega’s, facilitaire ondersteuning te bieden, administratieve taken uit te voeren en het ontvangen van cliënten en patiënten. Dit doe ik altijd met een glimlach en met veel plezier. Mijn rol als secretaresse zorgt ervoor dat ik veel in contact ben met collega’s, cliënten en patiënten. Dit vind ik leuk en daar ligt ook mijn kracht”.

"Mijn rol als secretaresse zorgt ervoor dat ik veel in contact ben met collega’s, cliënten en patiënten. Dit vind ik leuk en daar ligt ook mijn kracht."

Wat is jouw drijfveer om dit werk te doen?

Marie-José: “Ik probeer mensen altijd op hun gemak te stellen en ontvang ze met veel plezier. Het verschil maak ik doordat ik graag een praatje maak met mensen en interesse in hun toon. Samen met Yvonn en Marina ben ik het eerste aanspreekpunt, de eerste indruk is belangrijk, dus dat proberen wij zo warm mogelijk te doen”.

Welke inspiratiebronnen heb je naast je werk?

Marie-José: “Naast dit werk ga ik wandelen met een aantal dames (2x per week), knutsel ik graag en lees graag een goed boek. Mijn man heeft een café waar ik de boekhouding van doe en help ik met de organisatie van evenement(en). Verder probeer ik leuke dingen met mijn kinderen en vriendinnen te doen”.

Meer informatie over de diensten van ICL Arbeid? Neem dan contact met ons op via 043 303 40 of stuur een e-mail naar info@iclimburg.nl. 

Aanbevolen voor jou

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Contacteer ons