Maak kennis met onze secretaresse, Yvonn Durenkamp


Bij ICL Arbeid staat een enthousiast, ervaren en ambitieus team voor je klaar. In de rubriek maak kennis met..' introduceren we onze teamleden! Elke week zullen we één van onze teamleden aan jullie voorstellen. Maak vandaag kennis met onze secretaresse, Yvonn Durenkamp. Meer weten over haar werkzaamheden en drijfveren?

Yvonn Durenkamp is werkzaam bij ICL Arbeid vanaf augustus 2008. Ze is werkzaam op onze locatie aan de Leidenlaan.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?

Yvonn: “Momenteel ben ik de langst werkende collega binnen ICL Arbeid, buiten onze directeur Bary Berghmans zelf. Ik ben bij ICL Arbeid terecht gekomen toen het nog Integrated Care Maastricht heette. Als startup in het BioPartner Center aan de Oxfordlaan in Randwyck, Maastricht. Met een paar collega's zijn we daar begonnen. Ik ben bij ICL Arbeid terecht gekomen via mijn voormalig werkgever, MTB Maastricht. ICL Arbeid was op zoek naar iemand die administratieve ondersteuning kon bieden en naar iemand die dit nauwgezet deed. Mark Laudy van MTB Maastricht is toen samen op gesprek gegaan met mij bij ICL Arbeid. Ik mocht meteen beginnen! De organisatie en ik bleken elkaar goed aan te vullen”.

"Ik werk doelgericht met oog voor de mens achter de cliënt" 

Kun je iets vertellen over jouw aanpak?

Yvonn: “Op administratief vlak hou ik me eigenlijk met alles bezig. Doordat ik zolang binnen de organisatie werk weet ik veel en kan ik mijn kennis benutten om cliënten, patiënten, opdrachtgevers en collega's zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik beantwoord met plezier vragen en maak graag met mensen een praatje. Ik heet de mensen natuurlijk welkom en dat zorgt ervoor dat de mensen al snel het gesprek aan gaan. 

Ik hou ervan als alles tot in de puntjes geregeld is en dat het administratief klopt. Ik heb meegewerkt om de administratie in te richten tot wat het nu is. Ik werk doelgericht met oog voor de mens achter de cliënt". 

Wat is jouw drijfveer om dit werk te doen?

Yvonn: "Ik voel me heel erg betrokken bij ICL Arbeid en zelfs nu ik officieel met pensioen ben kom ik met veel plezier naar het werk. Ik ben blij dat ik dit ben blijven doen. Het belangrijkste aspect voor mij aan mijn werk is het contact met de mensen. Ik vind het fijn om te zien dat we als organisatie al zoveel mensen hebben kunnen helpen”.

Welke inspiratiebronnen heb je naast je werk? 

Yvonn: "In mijn vrije tijd knutsel ik graag, liefst handwerk, ga ik graag met vriendinnen lunchen of uiteten, ga ik jaarlijks lekker uitwaaien in Zeeland en zet me in als vrijwilligster. Onder andere bij de parochie in Meerssen. Oudere mensen die bij mij in de buurt wonen help ik ook graag met het doen van boodschappen of door hun een bezoekje te brengen". 

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via info@iclarbeid.nl of telefonisch op het nummer 043-3030040.

Aanbevolen voor jou

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Contacteer ons