Nieuw bij ICL Arbeid: wandelcoaching met Rian


Iedereen is anders en daarom zijn er ook veel verschillende soorten coaching stijlen. De coaching van ICL Arbeid vond tot nu toe voornamelijk binnen plaats, maar daar komt verandering in. Onze re-integratiecoach Rian biedt de mogelijkheid om met cliënten naar buiten te gaan. Wandelcoaching is een effectieve manier van begeleiding bij diverse vraagstukken. Rian kan de wandelcoaching daarom ook buiten re-integratietrajecten verzorgen.

Binnen deze wandelcoaching trajecten maakt Rian gebruik van de natuur als praktijkruimte. Zintuigen worden geprikkeld, je kunt je hoofd 'leeg' maken en je bent fysiek aan de slag. Als metaforen voor het leven haalt Rian plekken in de natuur aan als gespreksonderwerp en zet ze cliënten aan het denken. Middels verschillende technieken helpt ze mensen tot zichzelf te komen, meer rust te krijgen en zaken in perspectief te zetten. De brug waarop Rian op de foto staat is ook zo'n metafoor. Soms maak je veranderingen in je leven mee waardoor je een nieuwe weg inslaat. Je laat iets achter je en gaat iets nieuws tegemoet. Deze veranderingen kunnen veel teweeg brengen, maar kunnen uiteindelijk tot heel veel positieve inzichten en ontwikkelingen zorgen. Binnenkort lees je meer over de wandel coaching met Rian op onze website.

Is jouw interesse reeds gewekt en wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@iclimburg.nl of bel naar 043-3030040.

Meest Recente Posts

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.