ICL Arbeid verwelkomt fysiotherapeut Christel van Rooy in het team


ICL Arbeid is trots om aan te kondigen dat fysiotherapeut Christel van Rooy het team is komen versterken. Christel is voor vele patiënten en cliënten geen onbekende, aangezien ze ook bij ICL Arbeid stage heeft gelopen.

Christel zal zich binnen ICL Arbeid met verschillende taken gaan bezighouden. Zo zal ze als fysieke trainer actief zijn binnen de preventie trainingen genaamd FysioVitaal, zal ze intakegesprekken voor arbeidsrevalidatietrajecten uitvoeren en vervolgens cliënten hierin begeleiden. Daarnaast werkt ze bij zusterorganisatie ICL Fysio als regulier fysiotherapeut. 

Als collega brengt Christel een frisse energie met zich mee die houdt van uitdagingen. Een ontzettend collegiale dame die met een glimlach klaar staat voor cliënten/patiënten. 

Heb jij fysieke klachten waar je graag vanaf wilt? Neem contact op en plan een afspraak in bij Christel via 043-3473555 of info@iclfysio.nl.  

Meest Recente Posts

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.