Vacatures: Bekken fysiotherapeut

 


ICL Fysio zoekt Bekkenfysiotherapeut (i.o.) 


ICL Fysio een praktijk met diverse locaties in Maastricht en Parkstad. Ons team bestaat uit gemotiveerde therapeuten die er alles aan doen om patiënten zo goed mogelijk te helpen. ICL Fysio biedt kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg afgestemd op de wijk en haar bewoners. We hebben een breed aanbod aan specialisaties. Het huidige team bestaat uit fysiotherapeuten, bekkenfysiotherapeuten, ergotherapeuten, manueel therapeuten, geriatrisch fysiotherapeut i.o. en kinderfysiotherapeut i.o. Onze collega’s zijn op verschillende locaties inzetbaar en actief. Op al onze locaties zijn uitgebreide trainingsfaciliteiten aanwezig waarvan onze patiënten gebruik kunnen maken.

Daarnaast werkt ICL Fysio nauw samen met ICL Arbeid, multidisciplinaire centra voor arbeid en gezondheid. Het ICL Arbeid team bestaat uit verschillende disciplines: re-integratiecoaches, fysiotherapeuten, psychosociale trainers, arbeidstrainers, arbeidsdeskundigen, voedingsdeskundigen en budgetbegeleiders. Door verschillende disciplines onder één dak te hebben kunnen wij cliënten op meerdere vlakken ondersteunen bij hun terugkeer naar werk. 

Vanwege toename van de vraag zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons kan ondersteunen op het gebied van de bekkenfysiotherapie. Bekkenfysiotherapeuten in opleiding zijn ook uitgenodigd om te reageren op deze vacature. 

De bekkenfysiotherapeuten die bij ICL Fysio werken zijn namen die bekend zijn in de internationale wereld van urologie en bekkenfysiotherapie (dr. Bary Berghmans en Maura Seleme), die mee hebben gewerkt aan het opstellen van de nationale en internationale richtlijnen voor bekkenfysiotherapie. Dit zorgt ervoor dat je mee kunt liften op de brede kennis die bij ons in de praktijk aanwezig is en je veel ervaring op kunt doen. 

Profiel
  • Een afgeronde HBO-opleiding fysiotherapie;
  • Een afgeronde master bekkenfysiotherapie (in opleiding, 3e jaars); 
  • Een BIG registratie; 
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden; 
  • Werken in een multidisciplinair team; 
  • Meertalig is gewenst, maar geen must; 
  • Een positieve en flexibele instelling; 
  • Ervaring met ZwangerFIT® is gewenst; 
Wij hebben een parttime functie ter beschikking, die wij graag in de nabije toekomst samen willen uitbreiden tot een fulltime dienstverband. Het dienstverband kan per direct starten. Heb je een opzegtermijn bij je huidige werkgever, dan is dit ook geen probleem. Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn marktconform. 

Interesse 
Stuur je CV en motivatie naar c.berghmans@iclimburg.nl t.a.v. mw. Caroline Berghmans. Raadpleeg onze website www.iclfysio.nl en www.iclarbeid.nl voor meer informatie over onze organisaties. Heb je vragen over de vacature? Dan kan je ook telefonisch contact opnemen via 0646366353.
Aanbevolen voor jou

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij ICL vind je alle specialistische hulp onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Contacteer ons