Wie zijn wij?

ICL arbeid is een multidisciplinaire gezondheidscentrum gespecialiseerd op het gebied van arbeid en gezondheid. Ons team bestaat uit verschillende disciplines: re-integratiecoaches, fysiotherapeuten, psychosociale trainers, arbeidstrainers, arbeidsdeskundigen, voedingsdeskundigen en budgetbegeleiders. Door verschillende disciplines onder één dak te hebben kunnen wij cliënten op meerdere vlakken ondersteunen bij hun terugkeer naar werk.  

Daarnaast adviseren we opdrachtgevers op het gebied van arbeid en gezondheid en ondersteunen hun bij het verbeteren van de vitaliteit van medewerkers, het terugdringen van het ziekteverzuim en daarmee het verhogen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Hiervoor hebben we een breed aanbod aan diensten, zoals bijvoorbeeld primaire preventie door middel van fysiotherapie of fysieke trainingen zoals fysiovitaal. Maar kunnen we ook health checks uitvoeren om de huidige gezondheidssituatie van de medewerker inzichtelijk te maken.  

Wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons via info@iclimburg.nl of bel ons op 043-3030040.