Fysiotherapie

ICL Fysio: expert in houding en beweging

Het lichaam bestaat uit spieren, gewrichten en botten die ons helpen te bewegen en actief te zijn. Klachten en pijn kunnen hierbij roet in het eten gooien. Je bent niet meer in staat om te bewegen zoals je wilt of hebt hierbij pijn. Onze fysiotherapeuten kunnen bij acute of langdurige klachten de uitkomst bieden. Onze fysiotherapeuten zijn expert in houding en beweging die jou kunnen bijstaan door het verhelpen of verminderen, maar ook bij het voorkomen van klachten.  

Teamfoto fysio.png

Dé helpende hand bij uw klachten

Niemand is hetzelfde, daarom bieden onze fysiotherapeuten persoonlijke en bij u passende behandeltrajecten aan. De eerste afspraak bij ICL Fysio bestaat uit een screening, intake en onderzoek waarbij de fysiotherapeut de aard, ernst en mate van beïnvloedbaarheid van uw klacht in kaart brengt. Aan de hand van dit onderzoek stelt de fysiotherapeut samen met u een behandelplan op waarin persoonlijke doelen en wensen worden meegenomen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van uw klachten. Wij zullen u gedurende het behandeltraject hierover informeren. 

 

Fysiotherapie voor alle leeftijden en uiteenlopende hulpvragen

Mensen van jong tot oud kunnen bij onze fysiotherapeuten terecht. Alle leeftijdscategorieën en diversiteit aan klachten kunnen bij ICL Fysio hulp behandeld worden.

 

Met welke klachten kunt u bij ons terecht?

  • Klachten in armen, benen, schouders of rug met uiteenlopende oorzaken als sport, werk, hobby’s en/of leeftijd Tom fysio.png

  • RSI/KANS-klachten 

  • Bij overbelasting van uw spieren 

  • Bij een verkeerde houding 

  • Bij chronische aandoeningen 

  • Voor beweegzorg onder begeleiding 

  • Voor revalidatie 

  • Voor een operatie om uw conditie te verbeteren 

  • Na een operatie ter herstel 

Met de meeste klachten kunt u bij onze fysiotherapeuten terecht. Met specifieke klachten verwijzen wij u door naar een van onze gespecialiseerde collega’s. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bekkenfysiotherapie of manuele therapie. Lees meer over onze specialisaties op www.iclfysio.nl.

 

Geen verwijzing nodig*

Voor reguliere fysiotherapie heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Wilt u aan huis worden behandeld of heeft u een chronische aandoening, dan is een verwijzing wel nodig(*). De verwijzing is nodig omdat een aantal chronische aandoeningen vanuit de basisverzekering vergoed worden. De lijst met chronische aandoeningen is door de overheid opgesteld. Twijfelt u of u een verwijzing nodig heeft? Wij adviseren u graag.